Sistema-Productlines

Meer Sistema producten

Naast de ‘To Go’ producten vind je bij Gestrikt.nl ook een groot aantal andere kunststof producten van het merk Sistema. Voor al deze producten geldt dat ze een slimme oplossing bieden voor het bewaren van dranken en voedingsmiddelen. Voorbeelden daarvan zijn speciale lunchboxen, flessen en opbergdozen. Ook deze producten zijn gemaakt van Polypropyleen (PP) en vrij van Bisphenol A (BPA), Bisphenol S en Ftalaten. Het gebruik van de producten heeft daardoor geen negatief effect op de gezondheid. Je bestelt deze producten gemakkelijk online in een kleur naar keuze. Als je op de productfoto klikt wordt je doorgeleid naar de webshop van Gestrikt waar je je bestelling kunt plaatsen. Bestel je op maandag t/m zaterdag voor 16:00u dan wordt het pakket nog dezelfde dag aangeboden bij Kiala of DHL. Zodra dat is gebeurd ontvang je een email met daarin een verzendcode. Daarmee kun je het pakket online volgen. De kosten voor verzending binnen Nederland via Kiala bedragen € 3,95 en via DHLL € 6,95. Verzending naar België en Duitsland is mogelijk via DHL. De kosten daarvan bedragen € 9,95 per bestelling. Bij bestellingen boven € 50,- voor verzending binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor gratis verzending naar België en Duitsland geldt een minimale besteding van € 100,-. Het betalen van je bestelling gaat gemakkelijk en veilig via iDeal, MisterCash, PayPal, Mastercard of Visa.

Productoverzicht

Twist & Sip Squeeze

Kunststof fles met handige drinktuit. Ideaal voor kinderen. Let op: dit product is niet geschikt voor vaatwasser en magnetron. Ook verkrijgbaar met een inhoud van 330 ml (vergelijkbaar met 1 standaard blikje).

€ 4,95
Kleuren
Gebruik
70
189
460
Afm.

Medium Split Accents

Kunststof box met 2 gescheiden vakken. In het deksel zit een afdichting waardoor de box luchtdicht wordt gesloten. Het deksel wordt door middel van 2 handige clips bevestigd. Perfecte oplossing voor schoolgaande kinderen en groot genoeg voor 2 stuks fruit.

€ 5,75
Kleuren
Gebruik
175
117
80
850
Afm.

Cracker Accents

Handige, compacte box voor het meenemen van een tussendoortje naar je werk of naar school. Ook te gebruiken als opbergmiddel voor aangebroken producten die vers moeten blijven. Vergelijkbaar met de Snack To Go maar zonder inzetbakje. Met vier handige sluitclips. Geschikt voor fruit, groente, snoep, nootjes etc.

€ 4,50
Kleuren
Gebruik
111
111
72
400
Afm.

Candy Accents

Royale kunststof trommel met hermetisch afsluitbaar deksel. Te gebruiken voor het vers bewaren van etenswaren. Cupcakes, koekjes, snoepgoed, chips maar ook sla, pasta en zelfs ijs kunnen in deze box worden bewaard. Het deksel wordt met 4 handige clips bevestigd.

€ 8,95
Kleuren
Gebruik
167
152
2.000
Afm.

Bakery Accents

Dit is de grote zus van de Candy Accents. Door de rechthoekige vorm bij uitstek geschikt voor het bewaren van grotere bakproducten zoals cupcakes, koekjes, taart en vlaai. De box wordt luchtdicht afgesloten door een deksel met afdichting en 4 grote clips.

€ 9,75
Kleuren
Gebruik
264
238
85
3.500
Afm.

Slimline Quaddie

Ideale lunchbox voor schoolgaande kinderen. Er is ruimte voor 4-6 boterhammen. Het deksel is verdeeld in 3 afzonderlijke vakken. Het grote vak bevat een klein drankflesje. Perfect Voor een complete lunch van brood, wat fruit, een snack en een drankje.

€ 8,95
Kleuren
Gebruik
230
162
96
1.500
Afm.

Accents Split Large

Grote kunststof box met 2 gescheiden vakken. In het deksel zit een rubber afdichting waardoor de inhoud vers blijft. Het deksel wordt met 2 handige clips op de box bevestigd. Ideaal voor het bewaren van verschillende soorten gesneden fruit, groenten, snoep en koekjes.

€ 6,50
Kleuren
Gebruik
235
170
80
2.000
Afm.

Breakfast Bowl

Kunststof kom voor het bereiden, meenemen en opwarmen van cornflakes of pap. In het deksel is een ontluchtingsventiel aangebracht voor het verwarmen in de magnetron. Het deksel wordt met 4 handige clips op de kom bevestigd. Vrij van BPA, BPS en Ftalaten.

€ 6,95
Kleuren
Gebruik
156
85
850
Afm.

Microwave Stomer Medium

Kunststof bak voor het bereiden van groenten in de magnetron. Het deksel is voorzien van 4 handige clips en een afsluitbare ontluchtingsopening aangebracht. In de bak zit een vergiet dat de groenten uit het water houdt.

€ 11,35
Kleuren
Gebruik
209
209
105
2.400
Afm.

Microwave Rijststomer

Kunststof pan voor het stomen van rijst in de magnetron. In de stomer zit een speciale plaat die overkoken voorkomt. Voor het omroeren van de rijst wordt een lepel meegeleverd.

€ 13,95
Kleuren
Gebruik
216
161
2.600
Afm.

Sport Fusion 615 ml

Drinkfles ontwikkeld voor sporters. De dop is voorzien van een speciale drinktuit met beluchtingsgaatje. Daardoor drinkt de fles erg prettig. Ook bevat het deksel een uitneembare mixer voor het mengen van smoothies of poederdranken. Aan de bodem is een kom geschroefd, ideaal als drinkbeker op opbergvakje.

€ 11,25
Kleuren
Gebruik
79
230
615
Afm.

Hydrate Trio

Drinkfles uit 3 delen die aan elkaar zijn geschroefd. Daardoor kun je de Trio gebruiken als fles, beker of kopje. Door de brede opening voeg je eenvoudig ijsklontjes of een stukje limoen toe. De fles is vrij van BPA geschikt voor reiniging in de vaatwasser.

€ 9,50
Kleuren
Gebruik
75
209
580
Afm.